Over ons

Clear Kitchen is een unieke keukenformule die de manier van verkopen in de traditionele keukenbranche geheel verandert. Clear Kitchen verkoopt keukens met allure en een luxe uitstraling van degelijke kwaliteit voor een niet te kloppen prijs.

Bij ons is alles transparant en duidelijk, jij als klant staat centraal in onze winkels. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat jij zelf je eigen maatwerk keuken kan samenstellen en eigenlijk met behulp van onze begeleiding een keuken aan jezelf verkoopt. Al onze keukens zijn op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor elke ruimte bieden wij een passende oplossing en een uniek ontwerp, Clear?

Over Ons

Filosofie

Ons doel is de keukenbranche definitief te veranderen en de markt transparant te maken zodat iedereen een mooie keuken kan bemachtigen voor een eerlijke prijs.

Kent u het? 5 keukenapparaten gratis? Keukens voor half geld? Gratis montage? Of een gratis Quooker. Niemand houdt ervan om in de maling te worden genomen toch zijn deze acties in de keukenbranche de normaalste zaak in de wereld.

Bij Clear Kitchen heb je zelf de controle en bepaal je door de keuken naar je eigen wens samen te stellen zelf de prijs. Wij geloven niet in kortingen maar direct een scherpe en transparante prijs, dat is Clear Kitchen.

Wie?

Clear Kitchen is opgericht door Marco en Pascal. Beiden zijn al voor langere tijd actief in de keukenbranche en samen goed voor bijna 50 jaar ervaring in de keukenbranche!

Clear Kitchen is opgericht omdat zij de traditionele ontransparante manier van keukenverkoop zat waren. Het werd tijd voor een keukenzaak waar de klant centraal staat en deze voor een eerlijke prijs een prachtige keuken kan kopen, de rest is geschiedenis.

Pascal-Marco
Goede doelen

Goede doelen

Bij Clear Kitchen vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Vanaf de oprichting hebben wij daarom voor ons zeer belangrijke kernwaarden in onze organisatie geïntegreerd.

Wij steunen verscheidene goede doelen en kiezen niet voor één doel om andere goede doelen niet te kort te doen. Bij elke verkochte keuken storten wij een financiële bijdrage naar een goed doel.

Mocht jij als klant een voorkeur hebben voor een bepaald doel kun je dit opgeven en zal de bijdrage gaan naar het doel van jouw keuze.

Afspraak maken

Ben je er klaar voor om je keuken te ontwerpen? Reserveer dan nu een tijdvak om gebruik te maken van onze diensten. Onze host zal je dan ontvangen in één van onze experience centers en onder het genot van een kop koffie of thee ga je aan de slag.

Tijdens de afspraak adviseren wij je gedurende 2 uur, aan het einde van de afspraak heb je een prachtig ontwerp en weet je exact waar je aan toe bent. Uiteraard krijg je van ons een volledig gespecificeerde offerte samen met 3D tekening per E-mail zodat je thuis rustig alles kunt nalopen.