Bij het kopen van een keuken komt veel kijken, wij helpen je in 4 stappen zelf je keuken samen te stellen.

 

Meten

De eerste stap is het inmeten van de ruimte waar de nieuwe keuken gaat komen. Eigenlijk is dit de belangrijkste stap voor het vervolg van het proces. Zorg er dus voor dat je de maten goed opneemt. Noteer zoveel mogelijk en maak foto’s, je kan nooit te veel informatie hebben maar wel te weinig. Kom je er niet helemaal uit? Natuurlijk kan je de keuken ook door ons laten inmeten. Dit kan zelfs voor de aanschaf van de keuken met onze unieke voormeetservice.

Design

Het is nu tijd om je keuken vorm te gaan geven met behulp van onze unieke tekentafel. Naarmate je de blokken op het scherm plaatst worden de contouren van je keuken al snel zichtbaar. De keuken wordt immers al gelijk in 3D zichtbaar en je kan snel beoordelen wat je wel en niet mooi vindt. Vanwege de drukte in onze winkels is het handig om de tafel te reserveren, maak daarom een afspraak. Het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van één van onze ervaren adviseurs. Tijdens een afspraak met een adviseur wordt de keuken uitgebreid doorgesproken samen komen we tot jouw nieuwe keuken.

Bestellen

Je bent enthousiast over het ontwerp en de prijs valt je niet tegen, je bent klaar om de keuken te gaan bestellen. Zodra je opdracht hebt gegeven voor de keuken gaan wij voor je aan de slag. Ondanks dat ons systeem planningsfouten uitsluit wordt de keuken nog twee keer grondig voor jou gecontroleerd, just to be sure. Zodra de keuken door onze orderbewaking akkoord is starten wij met de productie en kunnen wij de keuken al binnen enkele weken bij je thuis afleveren.

Montage

Je kan de keuken nu zelf monteren of door ons laten monteren. In onze online omgeving staat alles wat je moet weten om de keuken goed te installeren. Naast de montagehandleiding die geleverd is bij de keuken kan je hier filmpjes bekijken met installatievoorbeelden. Als je de keuken door ons laat monteren dan kunnen wij dit volledig ontzorgen tegen een vaste prijs. Bij het bestellen rekent het systeem automatisch uit wat de montage van jouw keuken kost.