Clear Kitchen Bussum

Landstraat 67 1404JH Bussum [email protected] 035-2084856

OPENINGSTIJDEN

ma: Gesloten
di: 10:00 – 17:00 uur
wo: 10:00 – 17:00 uur
do: 10:00 – 17:00 uur
vr: 10:00 – 17:00 uur
za: 10:00 – 17:00 uur
zo: Gesloten
Koopavond op aanvraag:  Di/Wo/Do/Vr
Telefoonnummer: 035-2084856

Keukens Bussum

Bij Clear Kitchen in Bussum ben je op het juiste adres voor alle mogelijke soorten keukens. Hier op de site kan je een kijkje nemen in ons assortiment ter inspiratie. Al kan je natuurlijk ook altijd even langskomen bij ons filiaal in Bussum om de keukens in het echt te zien!

Talloze mogelijkheden in Bussum

Voor de aankoop van keukens in Bussum zal je het liefst een oneindig assortiment hebben om uit te kiezen. Je wilt namelijk wel hebben dat de opties voor de keukens aansluiten bij wat je zoekt. Van een L vormige keuken tot aan een kookeiland, er is meer dan genoeg om uit te kiezen. En dan praten we hier nog niet over de keuze voor de kleuren een maten. Door zelf een kijkje te nemen in onze showroom in Bussum zal ook jij inzage krijgen in wat voor mogelijkheden we je te bieden hebben. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, hierdoor zal jouw keuken binnen no time eenvoudig kunnen worden samengesteld.

Advies op maat voor jouw keuken

Voor het beste advies hoef je niet meer verder te zoeken, door vandaag nog contact op te nemen met Clear Kitchen in Bussum zal ook jij een afspraak kunnen maken met een van onze adviseurs. Je kunt hier altijd voor bellen op 035-2084856. Overdag of tijdens een koopavond zal er de tijd worden ingepland om samen met jou om de tafel te gaan zitten. Tijdens dit gesprek kunnen we bekijken wat je graag zou willen realiseren voor jouw nieuwe keuken thuis.

De aanschaf van een keuken

In onze winkels zal je altijd een kijkje kunnen nemen in ons huidige aanbod om zo de beste ideeën op te doen. Het is namelijk zo dat je bij de aanschaf van een keuken natuurlijk wel de keuken in het echt wilt hebben gezien. Bij een bezoek aan ons filiaal in Bussum kan je natuurlijk alle vragen stellen die je maar hebt. Uiteraard zal je ook een afspraak kunnen plannen door te bellen naar 035-2084856. Wellicht zien we jou binnenkort terug bij onze keukenwinkel in Bussum!

Referenties