Clear Kitchen Breda

Tolbrugstraat 8 4811WN Breda [email protected] 076-8891672

OPENINGSTIJDEN

ma: Gesloten
di: 10:00 – 17:00 uur
wo: 10:00 – 17:00 uur
do: 10:00 – 17:00 uur
vr: 10:00 – 17:00 uur
za: 10:00 – 17:00 uur
zo: Gesloten
Telefoonnummer: 076-8891672

Keukens Breda

Clear Kitchen is de keukenstudio in Breda om verliefd te worden op jouw nieuwe keuken. Onze website staat vol met geslaagde projecten en keukens die ter inspiratie kunnen dienen. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze keukenstudio in Breda om onze mooie keukens met eigen ogen te aanschouwen. Onze ervaren medewerkers beantwoorden je vragen en helpen je graag verder!

 

Keuken kopen in Breda

Een keuken kopen in Breda kan nogal een opgave zijn. Een keuken kopen doe je niet zomaar even. De keuken is hét middelpunt van jouw huis, en je zult hier veel tijd in door brengen. Wees daarom selectief in het kiezen en kopen van jouw droomkeuken. Bij Clear Kitchen Breda krijg je ontzettend veel opties aangeboden. Of het nu gaat om een moderne keuken, een landelijke keuken, een L vormige keuken of een keuken met een kookeiland. Alle soorten, kleuren en maten zijn te verkrijgen bij ons. We raden je dan ook absoluut aan om deze opties met eigen ogen te komen bekijken. Onze site biedt veel inspiratie maar de opties met eigen ogen bekijken in onze showroom, of op onze hightech tekentafel geeft een nog beter beeld over hoe jouw keuken er uit kan komen zien!

 

Clear kitchen Breda: Advies op maat

Wanneer we jouw interesse aangewakkerd hebben raden we je aan om contact op te nemen met Clear Kitchen Breda. Wij voorzien je graag telefonisch van advies, of plannen samen een afspraak met je in zodat onze adviseurs jou persoonlijk kunnen ondersteunen. Maak een afspraak via de website of bel ons op het telefoonnummer 076-8891672. Wij nemen graag de tijd om jou te leren kennen zodat we nog beter jouw wensen kunnen herkennen.

 

De keuken kopen

Wij begrijpen als geen ander dat het erg belangrijk is om de keukens met eigen ogen te kunnen zien om een beter beeld te krijgen van wat er mogelijk is, en hoe het in jouw huis zou passen. Wees dus meer dan welkom in onze gloednieuwe showroom in Breda. Wij hopen je snel te zien in onze showroom in Breda.