FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen, klik op de vraag voor een antwoord.

Clear Kitchen koopt slim in en kan daardoor de keukens aanbieden voor de laagste prijs in Nederland. Daarnaast hebben wij geen grote showrooms met 50 verschillende keukenopstellingen, uw opstelling staat hier immers toch niet tussen. Deze besparing is direct te zien in de prijs.
Wij leveren alleen keuken van de hoogste kwaliteit. Al onze producten worden eerst uitvoerig getest voordat deze de fabriek verlaten. Alle keukens worden geproduceerd met behulp van de modernste technieken en alles wordt geproduceerd volgens de ISO 9001:2000 norm.
Jazeker, mocht het zo zijn dat een apparaat van jouw huidige Clear Kitchen keuken aan vervanging toe is verzorgen wij dit graag. Uiteraard worden alle apparaten geleverd tegen internetprijzen of zelfs nog lager!
De levertijden zijn afhankelijk van de keuken die je hebt samengesteld. Gemiddeld zal de keuken echter binnen 5-10 weken geleverd kunnen worden.
Uiteraard kan dat! Wij horen graag bij het bestellen welke apparaten er in de keukenkasten komen zodat we hier bij de productie rekening mee kunnen houden.

Klik hier om de voor u dichtstbijzijnde winkels op te zoeken.

Dat is natuurlijk geen probleem, bij het bestellen kan je aangeven dat je de keuken pas later nodig hebt. Zodra je weet wanneer je de keuken nodig hebt dan horen wij dat graag. In verband met de levertijd horen wij dit graag minimaal 12 weken van te voren.

Nee bij ons krijg je altijd direct de scherpste prijs.

Wij bij Clear Kitchen zijn ervan overtuigd dat onze prijs de laagste is in Nederland.

Het schoonmaken en onderhouden van een keuken is eenvoudig maar noodzakelijk. Door de keuken goed te onderhouden kan deze jaren langer meegaan, gebruik daarom alleen milde en geen agressieve schoonmaakmiddelen. Voor de uitgebreide onderhoudsinstructies kunt u de bijgeleverd gebruiksaanwijzing raadplegen.