Anabel uit Amstelveen

Ik heb samen met Marco het ontwerp vastgesteld. Er waren meerdere manieren om de keuken op te stellen en Marco heeft hier goed over geadviseerd. Verder was er bij ons een extra uitdaging in verband met een stuk muur die in het keukeneiland verwerkt moest worden.

De keuken is zeker naar wens opgeleverd. Mijn voorkeur ging uit naar groot eiland met een doorlopend werkblad en verder niet veel hoge kasten. Verder twee ovens en een grote koelkast.

Inmiddels hebben we al ruim een jaar kunnen genieten van de keuken en het bevalt erg goed. Kwaliteit is top, van zowel alle apparatuur als het keukenblad. Dat geldt ook voor de kastjes zelf. Zelfs de zwarte frontjes zijn supermakkelijk (en streeploos!) af te nemen. Ook onze Bora elektrische kookplaat met geïntrigeerde afzuigkap is fantastisch.

Wat kleinere issues zijn goed en snel opgepakt en vervangen. After sales is goed.

Clear Kitchen kunnen we dan ook zeker aanbevelen. Kwaliteit, communicatie en het nakomen van afspraken is ook perfect. Het is bovendien erg fijn om met een partij te werken die transparant is over de opbouw van de prijs en je direct duidelijkheid geeft. Een wereld van verschil met de grotere marktpartijen.