Annemarie uit Amstelveen

 

De keuken is een eigen ontwerp waar we zelf ook al een computerschets van hadden gemaakt. We hadden dus al een goed idee van hoe het eruit zou komen te zien. Tijdens de afspraak in de winkel konden we heel snel en gemakkelijk alle voorbeeld materialen en apparatuur bekijken en op de tekentafel het definitieve ontwerp in elkaar puzzelen.

We beschouwen een keuken echt als een werkruimte, dus de trend van de grote woonkeuken is niet aan ons besteed. De oorspronkelijke afmeting van onze jaren 30 keuken is dan ook in stand gebleven. We wilden geen grote keuken, maar wel een mooie keuken. En dat is wat ons betreft helemaal gelukt! RVS, kwarts, hout en marmer. En alles alleen maar langs 1 wand. Omdat we het zo compact mogelijk wilden houden, hebben we dus ook voor bovenkasten gekozen. Door die van RVS te nemen voelt het niet ‘zwaar’.
Het RVS van de bovenkasten en het werkblad is geborsteld RVS, dat ziet er stoer uit en is lekker praktisch omdat je er niet zo snel vingers op ziet.

 

De keuken is helemaal geworden wat we wilden en bevalt ons voor de volle 100%.
Verder hebben we nog in het achterportaal een wasmachine laten wegwerken in een op maat gemaakte kast, in dezelfde materialen als de keuken.

 

ClearKitchen kunnen we aan iedereen aanbevelen. Ze werken snel,  hebben goede en vriendelijke service. Alles wordt ook perfect ingemeten. Ze beschikken over heel bekwame en attente monteurs en hebben een heel goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Clear Kitchen is heerlijk no-nonsense en betrouwbaar. Ze doen hun naam eer aan!