Aviva uit Amstelveen

 

Wij hadden reeds een globaal idee van de keuken, hoe die eruit moest komen te zien. De keuken moest een leefkeuken worden met veel opbergruimte. Ook vonden we het belangrijk dat de keuken over genoeg loopruimte beschikte zodat meerdere personen tegelijkertijd gemakkelijk langs elkaar kunnen werken. De keuken zou worden geplaats in de ruimte waar eerst de garage heeft gezeten. Samen met de hulp van Marco van Clear Kitchen zijn we tot het definitieve ontwerp gekomen.

 

De keuken is prachtig geworden en bevalt ons super! We waren op zoek naar een keuken met heel veel bergruimte en dat is zeker gelukt. De keuken is precies zo geworden als we hadden gehoopt en we hebben Clear Kitchen dan ook al bij veel mensen aanbevolen.

 

Niet alleen was de keuken heel goed geprijsd maar het advies van Clear Kitchen is er ook goed geweest. Marco is geen “meeprater” zoals wij bij veel andere keukenzaken hebben ervaren. Hij is ook zeker geen opdringerige verkoper. Clear Kitchen geeft het gevoel dat zij zelf net zo trots op onze nieuwe keuken zijn als wij dat zijn. Dat gevoel gaf vertrouwen in het eerste gesprek en is gebleven tot de oplevering.