Familie Arends uit Gorinchem

Familie Arends uit Gorinchem

Op internet hebben wij allemaal foto’s van keukens die wij mooi vonden opgezocht en deze met Michel bekeken. Vervolgens zijn wij met de blokken aan de slag gegaan en kregen we gelijk een 3d beeld van de keuken te zien. Dit hielp ons heel erg om de juiste keuzes te maken en de verschillende opties gelijk te kunnen zien.

Onze grootste wens was een nis te creëren met een natuurstenenblad op de achtergrond. Ook wilden we graag een keuken met veel werk- en opbergruimte. Deze 2 grote wensen zijn zeker terug te vinden in het eindproduct. Zelfs is onze wens gecombineerd door bergruimte te creëren rondom de nis.

De keuken bevalt heel goed. Iedere keer als wij naar de keuken kijken worden we er heel blij van. De keuken is precies zoals we voor ogen hadden. Qua functionaliteiten zijn we zeer tevreden!

Wij zouden Clear Kitchen zeker aanbevelen. In onze zoektocht naar de juiste keuken zijn we bij diverse keukenzaken langs geweest. Bij het gros van deze zaken gingen we met een vervelend gevoel weg, want die agressieve verkooptechnieken ipv meedenken met de klant passen niet bij ons. Bij Clear Kitchen hebben wij het tegenovergestelde ervaren. Michel dacht goed met ons mee, en kwam met praktische oplossingen om onze wensen te kunnen realiseren. Eerlijk gezegd hebben wij geen 1 moment het idee gehad dat hij de keuken aan ons wilde verkopen (dat bedoelen we ontzettend positief, hij stelde ons op ons gemak, dacht goed met ons mee, en oefende totaal geen druk op ons uit om de keuken direct te moeten kopen). Over de service zijn we ook zeer tevreden. De keuken kon tijdig geïnstalleerd worden en de monteurs hebben het zelfs (gezien de grootte) voor elkaar gekregen om het in 1 dag te plaatsen.

We zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de keuken en apparatuur. We zouden Clear Kitchen aan iedereen van harte aanraden en komen zeker nog een keer terug bij een volgende keuken!