Familie Pattiruhu uit Zoetermeer

Familie Pattiruhu uit Zoetermeer

 

Onze keuken is ontworpen samen in overleg met Marco van Clear Kitchen. Er is serieus gekeken naar onze wensen en al heel snel kwam er een keukenopstelling uit met de benodigde apparatuur en werkblad. Dit kon snel gaan omdat Clear Kitchen de nodige ervaring had en op al onze vragen goede en passende antwoorden had. De gesprekken verliepen in een vriendelijke sfeer.

 

De uiteindelijk gekozen keuken voldoet aan al onze wensen. Het is een mooie open keuken geworden met veel opbergruimte en voorzien van mooie verlichting aan de zijkant van het werkblad. Het eindresultaat is mede te danken aan het goed meedenken en goede inlevingsvermogen van Clear Kitchen.

Clear Kitchen kunnen wij zeker aanbevelen. Ze hebben kennis van zaken, staan klanten vriendelijk te woord en hebben een goed inlevingsvermogen. Daarnaast zijn zij prijsbewust en hebben ze de beschikking over goede monteurs die goed met de klant meedenken. Door de goede samenwerking van alle partijen ontstaat een uitstekend en betaalbaar product, geheel naar wens van de klant. Ook alle nabestellingen die wij hebben gedaan kwamen op de afgesproken tijd aan. Ver van te voren planden we de levering en plaatsing van de keuken en apparatuur in. Clear Kitchen kwam hun afspraken nauwkeurig na.