Jolanda uit Bussum

In de zomer van 2019 zijn we plannen gaan maken voor een nieuwe keuken. Via een lokaal bericht kwamen we terecht bij Clear Kitchen.

Het concept trok onze aandacht en zo gezegd hadden we in augustus 2019 onze eerste afspraak bij Clear Kitchen met adviseur Pascal Hakkenberg. Voor deze afspraak was hij al even bij ons thuis geweest om de ruimte te bekijken en onze woonkamer/keuken in te meten. Toen we bij hem aan de tekentafel zaten begonnen we met onze wensen zodat we inzicht kregen in de mogelijkheden. Thuis gingen we verder aan de slag met het ontwerp. Hiervoor hebben we hulp gevraagd van een architect. Na een 3-tal vervolgafspraken hadden we ons ontwerp klaar en hebben we uiteindelijk eind december 2019 de definitieve opdracht gegeven. De plaatsing stond gepland in april 2020.

Onze  wensen voor de nieuwe keuken waren veel kast- en werkruimte, comfort en een kookeiland. Al deze componenten zijn terug te vinden in onze keuken. Het comfort van de apparatuur, de ruimte en het kookeiland zijn allemaal aanwezig in het resultaat van de door ons ontworpen keuken.

De keuken is een fantastische aanwinst voor ons. We genieten er dagelijks van hoe fijn het is om te koken met alle comfort. De ruimte in de kasten en vooral de vriezer en de koelkast zijn door hun grote formaat fijn om alles in te bewaren en op te bergen. In het weekend hebben we vaak vrienden te eten of koken we samen. Aan het eiland heb je dan voldoende ruimte. De stoomoven is een geweldige aanwinst, ongelooflijk welke mogelijkheden en standen erop zitten. Daarbij zijn wij een liefhebber van wijn. De klimaatkast met 2 temperatuurzones dient ons gemak doordat we zowel witte als rode wijn erin kunnen bewaren. Zelf was ik wat sceptisch over de kookplaat van Bora Pure omdat de afzuiging in de plaat verwerkt zit. Maar het werkt boven verwachting goed. De vaatwasser is zeer fijn in gebruik doordat deze is voorzien van een lift en verlichting. We kunnen ook niet meer zonder onze quooker met 5 standen, heerlijk gekoeld bruiswater maar ook heet water voor een kop thee. Kortom de keuken bevalt ons heel erg goed!

Clear Kitchen zullen wij zeker aanbevelen. Wij zijn erg tevreden over de service. Niet alleen onze adviseur Pascal maar ook de keukenmonteurs waren erg kundig en hebben keurig gewerkt. Bij Clear Kitchen weet je precies wat je betaald, het is geen stunter. Wij vonden dit erg prettig omdat we precies wisten hoeveel het ons zou kosten.

De afspraken werden keurig nagekomen. De koelkast die wij besteld hadden was bij het moment dat de keuken geplaatst werd niet leverbaar. We kregen tijdelijk een andere koelkast totdat de bestelde koelkast wel leverbaar was. De koelkast werd keurig omgeruild toen de bestelde koelkast geleverd was.