Esther Houtman, interieurontwerper

Samen met mijn klanten naar Clear Kitchen gegaan voor het uitzoeken van een geschikte, op maat gemaakte keuken. De klant wilde een bijzondere keuken. Andere materialen en kleuren dan het meest gangbare. We kwamen snel tot de ontdekking dat we bij Clear Kitchen op het juiste adres waren.

 
Bronzen, metallic look frontjes gecombineerd met antraciet hoge kasten was de wens, met kwaliteit apparatuur .
Het keukenblad van Cerriva was het uitgangspunt van de keuken. Samen met Mark en Leon hebben we in de showroom in Breda de bronzen frontjes van Decolegno, de apparatuur en de meest gunstige opstelling en indeling besproken.

 
Toen bleek dat het kantenband van de gekozen frontjes moeilijk te verkrijgen was ben ik met Pascal een dag op pad gegaan om de juiste bronzen kleur en materiaal bij het gekozen blad te zoeken. In Amsterdam hebben we dit gevonden! Het uiteindelijke resultaat is geweldig geworden! Ikzelf als styliste en de klant zijn erg blij met het resultaat. Clear Kitchen heeft er alles aan gedaan om de juiste materialen te kiezen en te zoeken voor deze klant! Mijn complimenten, er staat een prachtige keuken van een top kwaliteit!