Eva uit Amsterdam

Na heel wat ervaring met opdringerige verkopers tipte een vriend van ons eens bij Clear kitchen te gaan kijken. Zij hebben een speciale tekentafel welke direct een duidelijke en overzichtelijk beeld gaf van de keuken en de begroting. Wij hadden hier gelijk het juiste gevoel en werden eerlijk en met respect behandeld.

Er werd goed naar ons geluisterd en men kwam met goed ideeën voor het samenstellen van de keuken! Wij hebben nogal een open ruimte en een pilaar in de ruimte waar de keuken geplaatst moest worden. Met zeer veel aandacht, geduld en meedenken zijn we gekomen tot deze oplossing. En de kookplaat met de afzuiging in het midden van de plaat werkt helemaal fantastisch wat een uitvinding.

Alles werd tot in detail besproken. Het was ook heerlijk dat er geen druk op je uitgeoefend werd. De offerte was duidelijk, volledig gespecificeerd en overzichtelijk opgesteld. De offerte wordt duidelijk uitgelegd en mag je mee naar huis nemen.

De klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend en de levering is volgens afspraak.

De monteurs die de keuken installeerde waren rustig, secuur en heel prettig in de omgang.

Zij kwamen over als een echte vakmannen met passie voor hun werk. Over het resultaat zijn we tevreden. Onze welgemeende complimenten!