Noordwijk

 

Samen met Marco heb ik de keukens vormgegeven. Met behulp van de 3D tafel konden we in een paar uur twee keukens samenstellen en ik liep met veel vertrouwen de winkel uit.

 

Marco heeft vele details gewaarborgd. De kleur van de gootsteen stop, de elektra, de inhoud van de kasten. Alles is perfect ingedeeld. Ik ben dankbaar dat ik met Marco samen kon werken en twee perfecte keukens in mijn huis heb, die absoluut waarde toevoegen in het totaal concept.

 

De keukens zijn perfect. Qua loopbewegingen perfect ingedeeld, de materialen zijn hoogwaardig en ik ontvang veel complimenten over het totale beeld.

 

Inmiddels heb ik ClearKitchen al meerdere malen aangeraden bij vrienden, terwijl ik dat normaal niet doe. Bij ClearKitchen weet ik zeker dat volgende klanten net zo’n goede dienstverlening als ik krijgen. Marco is goed bereikbaar, communiceert helder, is flexibel, heeft oog voor detail, maakt prachtige combinaties en heeft een eerlijke prijs bij een goede kwaliteit. Daarnaast zijn de montage medewerkers erg kundig. Ik ben dankbaar voor mijn twee keukens in huis en ik kom bij een volgende woning zeker terug!