Familie Koppen uit Almere

Familie Koppen uit Almere

Bij de verbouwing van ons huis wilde we graag een nieuwe keuken. Een vriendin van ons had haar eigen keuken bij Clear Kitchen laten doen, dus die tipte het aan ons. We kozen daardoor voor Clear Kitchen, want we vonden het een goede keuze vanwege de goede prijs/service verhouding. Ze waren daarbij erg meedenkend, niet reactief, maar juist pro-actief. Dat vonden we een groot verschil in vergelijking tot andere keukenwinkels. Bij een andere winkel voelde de verkoop te opdringerig en we miste daar een goede klik. Bij Clear Kitchen hadden we die klik wel, en het was bovendien voordeliger voor vrijwel dezelfde keuken.

Pascal heeft ons geholpen met het kiezen van de juiste keuken. Hij adviseerde ons om een combinatie tussen greeploos en een pushsysteem te doen. Dat is mooier voor de complete uitstraling. We wilde ook graag een beetje een bargevoel krijgen, en dat is gelukt door het rek boven het keukeneiland. Ze hebben dat helemaal op maat gemaakt voor ons, de afzuiging bevindt zich er ook in.

Bij het transport was het keukenblad beschadigd, gelukkig werd dat zeer goed opgelost. Pascal heeft gezocht naar een keukenblad dat aansluiting had met de aders van het keukenblad, waardoor het eigenlijk niet merkbaar is dat het keukenblad en de rugwand uit 2 delen bestaat.

We zijn heel blij met deze keuken en het is echt precies uitgekomen zoals op de tekening!