Clear Kitchen was geduldig met ons. We zijn in totaal ongeveer 4 of 5 keer langs geweest. We kozen voor Clear Kitchen omdat we het de meest sympathieke winkel vonden en omdat ze eerlijke verkopers hadden. Ze zijn transparant, maken het simpel voor je en hebben een open houding. Alle gemaakte beloftes hebben ze waargemaakt.

Eerst wilde we langwerpige wandplanken tegen de achterste wand van de keuken en een open kast. Door het advies van Clear Kitchen kozen we ervoor om dat niet te doen, en juist voor een dichte kast te gaan. Daardoor kwam er een mooie ruimte vrij onder het raam.

Aangezien het bij een keuken om een behoorlijk groot bedrag gaat is het natuurlijk altijd wat spannend, maar de duidelijke tekeningen en plannen voor de aannemers gaven ons het vertrouwen dat het goed zou komen.

Ook na levering heeft Clear Kitchen goede service, zo hebben ze nog een keer kosteloos een door mijzelf beschadigde greeplijst geleverd. Daarnaast is er een keer een onderdeel van de zijplint kwijtgeraakt, ook dit hebben ze binnen een week na melding als service kosteloos voor ons opgelost.