Familie Leegwater uit Alkmaar

Familie Leegwater uit Alkmaar

Marco uit Amstelveen heeft ons goed geholpen met het finetunen van het ontwerp van de nieuwe keuken. Zelf hadden we al een goed idee van hoe we het ontwerp wilde, namelijk hoge kasten van vloer tot plafond omrand met gipsenlijsten, zodat de kasten mooi weg zouden vallen en de hoogte van 3 meter zou benadrukken. En een grote wens was een kookeiland met veel opbergruimte en
waar je ook gezellig aan kunt borrelen. De koven had de aannemer gedurende de verbouwing van ons huis al geplaatst. Clear Kitchen heeft vervolgens de keuken zeer strak binnen deze koven gemonteerd, dat hebben ze zeer vakkundig gedaan.

We wilden een keuken die je op verschillende manier kunt stijlen. Bijvoorbeeld met aardetinten of een bos veldbloemen. Dat is goed gelukt! Met onze kleur keuken en het gekozen marmerlook keukenblad, welke van composiet is kunnen we vele kanten op. Wij hebben bewust gekozen om het spoelgedeelte te plaatsen in de kastenwand. Zo zie je de afwas niet gelijk staan en houd je het
koken en spoelen gescheiden. We hadden bijna gekozen voor de 24 karaats goudkleurige Quooker, maar we zijn toch op het laatste moment geswitched naar de matte RVS variant. Dit maakt het plaatje een prachtig geheel.

Clear Kitchen liet ons helemaal vrij in al onze keuzes, maar gaven ons wel advies welke gevolgen onze keuzes zouden hebben en hoe we het wellicht beter zouden kunnen aanpakken. Zo kwam het advies van twee koelkasten met vrieslades in plaats van een koelkast en een vrieskast bij Marco vandaan. Super handig en we kunnen lekker veel kwijt.

Voor iedereen die een nieuwe keuken wilt raden we Clear Kitchen zeker aan. Ze zijn transparant, servicegericht en accuraat dat vonden wij zeer prettig werken!