Jolanda

 

Het ontwerp van onze keuken is samen met Marco van Clear Kitchen, wie ik op de Woonbeurs heb ontmoet, tot stand gekomen. De digitale tafel die bij Clear Kitchen in de winkel staat maakt het mogelijk om een keuken te visualiseren in 3d. Dit was voor mij een echte uitkomst.

 

Tijdens het hele proces werd er altijd in mogelijkheden gedacht, niets bleek onmogelijk. De samenwerking met Clear Kitchen verliep ook na de bestelling prima. Alle vragen en mailtjes werden direct beantwoord. Eventuele veranderingen werden indien mogelijk nog doorgevoerd. De levering vond plaats volgens afspraak en de onderdelen werden door vriendelijke ervaren mensen ingebouwd.

 

De keuken bevalt ons tot nu toe prima en hij is hartstikke mooi geworden! Vooral de quooker kraan ,die kan ik iedereen aanbevelen! Ook de afzuigunit is mooi weggewerkt en in een koof geplaatst. Deze is tevens erg gemakkelijk schoon te maken. Het is een mooie strakke hoogglans keuken geworden die aan al onze wensen voldoet!

 

Ik kan Clear Kitchen vanuit mijn eigen ervaring iedereen aanraden. Ze zijn service gericht,  meedenkend, niet opdringerig en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Alles is werkelijk goed gegaan van zowel de levering tot aan de plaatsing!