fbpx Skip to main content
Klantervaringen

Frits en Gitta uit Abcoude

By juni 9th, 2022No Comments

Frits en Gitta uit Abcoude

 

Het ontwerp van onze keuken is tot stand gekomen door eindeloos schetsen te maken. We hebben zelfs even gedacht om de keuken op de plek van de zithoek te maken, dan zou het een enorm eiland zijn geworden. Uiteindelijk hebben we toch besloten om de keuken op de bestaande plek te plaatsen omdat daar het zonnetje zo lekker naar binnen komt. Bij Clear Kitchen konden we de touch table lopen schuiven met de kastelementen waardoor je je direct een beeld kunt vormen van hoe de keuken eruit komt te zien. Daarna hebben we een zeer heldere offerte ontvangen waarop ieder onderdeel apart inclusief prijs werd genoemd.

 

De wensen voor onze nieuwe keuken zijn allemaal terug te vinden in het eindproduct. We worden er nog iedere dag heel blij van dat het werkblad zoveel hoger is, en van de keuze voor een stoomoven naast de combi magnetron/oven. We hebben voor het eerst brede en diepe laden waarbij je een goed overzicht van de inhoud ervan hebt. Het koken op de geavanceerde inductieplaat went heel snel en is iedere dag weer een feestje, hij is zo snel schoon te maken.

 

De keuken bevalt ons erg goed in deze samenstelling, maar dat komt ook doordat we maanden van tevoren al zijn gaan schetsen en op papier iedere kast en lade al hadden ingericht.

 

Over Clear Kitchen niets dan lof. We zijn vanaf het begin tot eind zeer prettig geholpen en hebben hun naam al diverse keren genoemd bij familie, vrienden en kennissen. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Ze komen hun afspraken na en zijn gewoon prettig in de omgang.