Familie Toledo uit Zaandam

Familie Toledo uit Zaandam

Via de neef van mijn vrouw, Michel, kocht ik de nieuwe keuken. In de showroom zagen we allerlei materialen die ons aanspraken. We kozen voor een keuken met aarde-achtige tinten, zowel voor de kleuren op de frontjes van de kasten als de kleur van de muur. De muur wilde een betonlook geven en hebben daarvoor betonciré gebruikt. Daarbij kozen we een werkblad dat goed tussen deze tinten in past.

Zelf heb ik in de bouw gezeten, dus de voorbereidingen, zoals het slopen van de oude keuken, heb ik voor eigen rekening genomen. Enige kennis van keukens had ik vanwege mijn werk ook. Uiteindelijk koos ik voor het ontwerp van een hoogwaardige keukenbouwer, van het merk Nolte.
De wand aan de linkerkant wilde ik per se helemaal dicht hebben, van wand tot wand. Daarbij wilde ik ook het plafond meenemen in de verbouwing. Ik wilde graag een stille afzuiging hebben en ook een stille afvoer, dus dit is allemaal goed weggewerkt onder de keukenkasten door.

Qua apparatuur kozen we ook voor kwaliteit. We kozen de hoogste koelkast die er bestond. Hij komt van de vloer helemaal tot net onder het plafond. Daarbij een aparte kast met een lade-optie die kan uitschuiven. Daarop kunnen onze apparaten staan. Dat is makkelijk in gebruik, en wanneer we het niet gebruiken schuif je de lade terug en zijn de apparaten uit het zicht.

De samenwerking met Clear Kitchen was top! Prettig om persoonlijk contact te hebben in plaats van samen te werken met een of andere grote keukenboer waarbij de verkopers puur provisie op de werkvloer staan. Bij Clear Kitchen kon ik direct schakelen met Michel. Telkens als ik een vraag had kon ik Michel bellen, en werd ik niet van de ene naar de andere medewerker gestuurd. Dat was fijn werken, want daardoor wist ik zeker dat Michel de zaken voor ons ging regelen. Zoek je een goede kwaliteitskeuken en wil je daarbij d.m.v. een persoonlijke aanpak geholpen worden? En dat voor een vergelijkbare prijs als met een grote(re) keukengigant? Dan ben je bij Clear Kitchen echt aan het juiste adres.