Jan en Roos uit Amstelveen

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en hadden al een bezoek gebracht aan een bekende grote keukenwinkel. Wij waren daar niet tevreden over de service: weinig kennis van product en vernieuwingen en het duurde lang voordat we de hoog uitgevallen offerte kregen. Wij wonen dicht bij Clear Kitchen en waren onder de indruk van het concept, de vakkennis en het meedenken van de medewerker. We kregen meteen een offerte die voldeed aan onze wens!

De opgeleverde keuken oogt modern, strak en heeft veel aanrechtoppervlak. Ondanks dat er geen bovenkastjes geplaatst zijn, biedt de keuken ook genoeg opbergruimte. Daarnaast is de keuken ook nog eens kind- en onderhoudsvriendelijk. Al onze wensen zijn terug te vinden in de uitvoering.

De keuken bevalt heel erg goed. Het heeft onze hele woonkamer een mooi geheel gemaakt. Eerst hadden we een grote woonkamer (100m2) met een kleine keuken en nu hebben we echt een eetgedeelte met een indrukwekkende keuken. Alle opbergmogelijkheden, de afzuigkap en de cooker bevallen heel erg goed. We zijn ook blij met alle ruimte op het aanrechtblad en de kleurstelling.

Clear Kitchen beschikt over vriendelijk personeel dat echt meedenkt en goed op de wens van de klant in kan spelen. Er is sprake geweest van zeer goed en persoonlijk contact en begeleiding. De communicatie tussen Clear Kitchen en de aannemer verliep ook goed. Clear Kitchen kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.