Irma uit Oudekerk aan de Amstel

Irma uit Oudekerk aan de Amstel

 

Spontaan ben ik een keer de winkel van Clear Kitchen binnen gelopen en ik kreeg een erg goed gevoel over de manier waarop er met mij werd meegedacht. Aan de statafel hebben we wat met de blokjes geschoven maar omdat ik zelf al een inrichting in gedachte had, ging het uitwerken vrij snel. Pascal  is vervolgens thuis langs gekomen om foto’s te nemen en de maten te noteren. Al gauw daarna kreeg ik een digitale versie en tekeningen in 3D. Dat maakte het heel duidelijk en inzichtelijk. Hierop ben ik  nog eens de winkel binnen geweest om het materiaal, de kookplaat en kastinrichting te bekijken. Uiteindelijk hebben we samen het een en ander aangepast en is de tekening definitief gemaakt, waarop de keuken kon worden besteld.

 

Onze wens was om een iets vergroot model van de bestaande keuken te maken. Wel moesten de kleuren en materialen moderner en dat is volledig gelukt. Wij zijn enorm blij met het geheel. We hebben veel meer kastinhoud gekregen door gebruik van lades in plaats van planken. Verder is de kookplaat mooi verzonken ingebouwd waardoor het schoonmaken veel prettiger is. En het aanrecht is sterk en mooi glanzend te houden, ook dat is heel fijn.

 

Ik zou Clear Kitchen zeker aanbevelen, het contact met Pascal was prettig, verliep soepel en flexibel. De inbouwers waren heel netjes, vlot en eerlijk over enkele punten qua aansluiting. De prijs- kwaliteit verhouding is absoluut scherp. Ook de nazorg van Clear Kitchen is goed. Ze hebben zeker een blije klant aan deze kant!