Judith uit Hilversum

 

Ik had al een vrij uitgewerkt idee over hoe de keuken eruit moest komen te zien. Maar het was ongelofelijk hoe snel en makkelijk ik werd geholpen bij Clear Kitchen. De “digitale tafel” waarover Clear Kitchen beschikt, maakte het heel makkelijk om snel een goed beeld te krijgen van hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien.

 

Ik wilde graag een moderne, simpele keuken die zou passen bij dit oude huis uit 1897… Vandaar de keuze voor het marmeren blad. Ik werd in de winkel verliefd op het idee om de wasbak te integreren in het blad: zo mooi! Ik wilde een ruimte die dienst kon doen als een “extra kamer” – vooral ook met het oog op opgroeiende kinderen. Dat is allemaal perfect gelukt.

 

De keuken bevalt heel erg goed. Ik ben er heel blij mee en ook trots op. In de werkelijkheid is de keuken nog veel mooier dan ik me had kunnen voorstellen. Doordat ik met Marco goed heb stilgestaan bij de plaatsing van de verschillende apparatuur zit er een hele lekkere flow in.

 

De samenwerking met Clear Kitchen is mij erg goed bevallen en ik kan ze dan ook zeker aanraden! De prijs- kwaliteitverhouding is fenomenaal en de service is ook heel erg goed. Alle afspraken zijn meer dan netjes nagekomen en de communicatie was helder.