Kevin en Carlijn uit Amstelveen

Toen onze oude keuken na vele jaren trouwe dienst uit elkaar begon te vallen, was het tijd voor een nieuwe keuken.
Onze wens was om de keuken niet helemaal open te maken, maar wel meer verbinding met de eetkamer te hebben. We wilden een gezellige borrelplek hebben en genoeg opbergruimte voor ons grote gezin. Een architect heeft een ontwerp gemaakt en hiermee zijn we naar Clear Kitchen gegaan. Bij Clear Kitchen vonden we prachtige apparatuur van Gaggenau en Bora, een grote ijskast, vriezer, wijnkast, grote inductieplaat, stoomoven, extra brede oven en twee afwasmachines. Alles wat we wilden was ongeveer mogelijk, in alle denkbare kleuren en afwerkingen.

De kleur groen van de kastenwand hebben we bepaald aan de hand van de originele vloertegeltjes. Het hout van de kasten is gelijk aan de parketvloer in de woonkamer. Doordat de kasten over de hele zijwand doorlopen, is de keuken nu een onderdeel van het geheel. De natuursteen van het aanrecht en de bar is kwartsiet uit Brazilië, deze hebben we op aanraden van Clear Kitchen uitgezocht in België, op basis van de kleuren van de vloertegeltjes.

Door zeer goede vakmensen van Clear Kitchen is de keuken uiteindelijk gemonteerd, met een grote nauwkeurigheid. Het duurde een paar dagen langer dan vooraf bedacht, maar dit was voor hen geen probleem, ze bleven erg secuur. Het is prachtig geworden. We genieten elke dag van de geweldige keuken en koken en met nog meer plezier!