Wilbert en Renate uit Bunde

Wilbert en Renate uit Bunde

 

Wij hebben een grote verbouwing gedaan in en aan ons huis in 2020-2021. Onze wens was om een open space te creëren waar we zowel konden wonen, werken en eten! De keuken was hierin een van de belangrijkste eye-catchers!
Mark Arons van Clear Kitchen Breda heeft het initiële ontwerp gemaakt op basis van onze wensen. We hebben hier uitgebreid over gesproken en een aantal modificaties gedaan die hij heeft verwerkt in het definitieve ontwerp.

 

Binnen ons nieuwe huis wilden wij de keuken als centraal punt in onze woning zien. Het moest een woonkeuken worden maar het moest ook praktisch zijn. Ons idee was dat de keuken een plek moest zijn om te koken maar ook om te zitten, te borrelen, te hangen, te praten, te werken en te wonen! Alle wensen en eisen die wij aan onze keuken hebben gesteld zijn terug te vinden in het definitieve ontwerp.

 

De keuken bevalt uitstekend. Zeer mooi design. Hoogwaardige materialen en luxe afgewerkt.
Het BORA Xpure fornuis, twee stoomovens, een wijnkoeler maken de keuken als geheel zoals je een keuken wil.

 

De keuken heeft een dusdanig design door Mark ontworpen en dat is precies zoals we het wilden. Het centrale punt van onze woning.

 

Ik zou Clear Kitchen en dan specifiek Clear Kitchen Breda / Mark Arons zeker aanbevelen..
Mark is zeer deskundig in keukendesign en wat er voor nodig is om je droom waar te maken. Hij denkt verder dat de standaard keukenboer. Als ik aan Mark denk, denk ik aan maatwerk!

 

Mark is zeer klantvriendelijk en komt zijn afspraken na. Hij heeft niet de drang om de deal in het eerste gesprek te maken, hij neemt alle tijd voor je en dat voelt, zeker met de kosten die gemoeid zijn met deze keuken, erg prettig.

 

Hij heeft oog voor de kleine details die het net maken dat de keuken net de extra touch heeft. Hij heeft rekening gehouden met onze wensen maar denkt verder over zaken waar wij niet over hebben nagedacht. Mark heeft van nature de gave om net de extra mile / net de extra 20% te bieden die je nodig hebt om het af te hebben, Niet alleen in de hardware die een keuken is maar ook denkt hij mee om het gezellig en praktisch te maken. Dit kwam bijvoorbeeld goed tot uiting in de keuze van de barkrukken en de stoelen die we voor de eettafel hebben gekocht. Dit is precies hetgeen dat iets af maakt.

De prijs kwaliteitsverhouding is ongeëvenaard. Een keuken is een grote investering, een investering waarbij je ervan uit moet gaan dat je hier 15 -20 jaar plezier van moet hebben. We zijn voor deze grote investering bij meerdere keukenarchitecten en keuken “ketens” geweest. Nergens hebben wij de persoonlijke benadering ervaren zoals bij Clear Kitchen in Breda. Bedenk hierbij dat we een fors budget hadden en dus veel mogelijkheden.

 

Maar bij de meeste zaken werden we behandeld als passant met dus ook standaard designs, en designs die het net niet waren. Vaak werd er net niet goed geluisterd naar wat wij wilden, net niet goed geluisterd naar ons idee over wat een keuken moet doen, veel standaard middle of the road of 12 in een dozijn keuken, en met een prijs waar wij zelf ook niet heel warm voor liepen. Het was vaak erg kostbaar voor hetgeen je in je eindproduct kreeg.

 

Bij Clear Kitchen Breda was dit geheel anders, onverwachts heel goed zelfs:
Mark heeft zichzelf overtroffen en ons zeer happy gemaakt!