Vanaf moment één heeft Mark zeer kundig advies gegeven. Onze wensen en behoefte heeft hij perfect geïmplementeerd in onze keuken. Wij hebben gekozen voor een combinatie van de zwarte apparatuur van AEG, een geintegreerde Bora kookplaat zonder opstaande rand, een zwarte Quooker en een Liebherr wijnkoeler.

Wat voor ons onder andere de doorslag heeft gegeven is dat Clear Kitchen een schitterende PDF presentatie toestuurt, waardoor je direct kan zien hoe jouw keuken er in jouw woning uit zal zien. Kijkend naar details heeft Clear Kitchen in dit design bijvoorbeeld ook de eettafel, spiegel en tv meegenomen. Na dit ontwerp kregen wij pas écht een idee hoe onze woning er uit ging zien.

Na akkoord op de opdracht is vervolgens de montage vlekkeloos verlopen. De materialen van de keuken kwamen in ons geval een dag voor montage aan en aansluitend stonden de installateurs de dag er op op de afgesproken tijd voor de deur. Binnen een dag was de keuken een feit. Een aantal maanden na dato kon er door ons eigen toedoen een ladekast niet meer goed dicht. Mark is vervolgens persoonlijk zelf langs gekomen om dit te verhelpen, wat een service! Mochten we ooit nog een keer een andere woning betrekken en een keuken nodig hebben zullen we deze direct bij Clear Kitchen bestellen.