Maike en Helmig uit Zwolle

Maike en Helmig uit Zwolle

Wij hebben samen met Marco van Clear Kitchen gekeken naar de beschikbare ruimte en de mogelijkheden die daar bij horen. Wat voor ons vast stond was dat er een eiland moest komen. Even puzzelen want de ruimte leek wat beperkt. Tijdens onze eerste afspraak is voor ons het ideale formaat voor het eiland ontworpen. Ook adviseerde hij ons een lage kastenwand tegen de muurzijde
om de lengte van de wand te accentueren en niet te onderbreken. Ons idee om voor een zwarte keuken op een visgraat vloer te gaan komt door inspiratie uit verschillende restaurants.

Wij wilden ‘all black’ en dat is perfect gelukt. Van de spoelbak tot aan de cooker tot aan de geheel zwarte inbouwapparatuur zonder chroom accenten. Ook het eiland was dus een grote wens en deze past perfect in de ruimte. Het idee van de wijnkoelkast aan de voorzijde van het eiland was het idee van Marco, ook hier zijn wij mega blij mee. Nu kun je hem zien!

Mijn man kan bevestigen dat de wijnkoelkast en het espressoapparaat met WiFi uitmuntend werkt, ik kan je meer vertellen over de rest. Ik ben ontzettend blij met de inductie kookplaat, hij is binnen een seconde warm en ook weer zo afgekoeld. Het afzuigsysteem in de inductieplaat is ook echt een uitkomst en werkt fantastisch! Verder heb ik nog nooit eerder zo’n fijne oven gehad en bizar veel
opbergruimte voor een op het oog kleine keuken!

Clear Kitchen kunnen wij absoluut aanbevelen. Alle afspraken zijn zij nagekomen en er is pro-actief meegedacht vanuit Clear Kitchen. Tussen de offerte en daadwerkelijke bestelling zijn zij zelf nog met nieuwe ideeën gekomen om de keuken nog meer tot het ‘all black’ pareltje te vormen zoals hij nu is. Zeker een aanbeveling van ons dus!