Als trotse eigenaren van een gloednieuwe keuken wil ik graag delen dat we ontzettend tevreden zijn over de service van Clear Kitchen. Vanaf het allereerste moment dat we de showroom binnenstapten tot het ogenblik dat onze droomkeuken werkelijkheid werd, was elke stap van het proces buitengewoon bevredigend.

René was uiterst vriendelijk en nam ruim de tijd om naar onze wensen en ideeën te luisteren. Wat deze ervaring extra bijzonder maakte, was de mogelijkheid om onze toekomstige keuken in 3D te bewonderen. Het gedetailleerde ontwerp gaf me een realistisch beeld van hoe onze keuken eruit zou komen te zien.

Een van de absolute hoogtepunten van onze nieuwe keuken is zonder twijfel het Orinoco natuursteenblad. Het adembenemende patroon voegt een onmiskenbare elegantie toe aan de ruimte en fungeert als het kroonjuweel van het geheel. Niet alleen ziet het natuursteen er erg mooi uit, maar door de Sensa coating is het ook uiterst praktisch en duurzaam. Het is bestand tegen vlekken en vereist minimaal onderhoud, waardoor het perfect aansluit bij onze levensstijl.