Robert en Evelien uit Amsterdam

Robert en Evelien uit Amsterdam

“We zijn erg blij met de keuken, we brengen er veel tijd in door,” vertellen Robert en Evelien uit Amsterdam.

Bij de aankoop van het huis is een adviseur van Clear Kitchen nauw betrokken geweest om alles op te meten en mee te denken met het ontwerp voor de keuken. Ook het idee om een kookeiland te plaatsen is door de adviseur voorgedragen. Er is in de keukenruimte geen plek voor een enorm kookeiland in combinatie met een eettafel, maar juist dit kleine kookeilandje vonden we leuk en origineel. Daarnaast hebben we met Clear Kitchen nagedacht over de hoge kasten en het type aanrecht. Met behulp van de 3D computer in de winkel kregen we al snel een beter beeld hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien.

We wilden graag een open, lichte en strakke keuken. De keuken moest ook voorzien zijn van genoeg opbergruimte. We zijn erg blij met het eindresultaat: er is veel opbergruimte, maar nog steeds oogt het erg ruimtelijk.

We zijn erg blij met de keuken, we brengen er veel tijd in door. Dat was ook onze wens, dat het een leefkeuken werd. Als mensen langs komen, gaan ze vaak aan het kookeiland staan. We gebruiken dit kookeiland veel meer dan gedacht. Het is ook gezellig, dat er tegelijkertijd gekookt kan worden en geborreld. Ook vinden we het fijn dat je de woonkamer in kan kijken tijdens het koken.

Robert en Evelien zijn zeer te spreken over de samenwerking met Clear Kitchen.

We hebben een lichte en strakke keuken gekregen, die heel mooi afgewerkt is. Zo hebben onze lades een antislipmat, glazen zijkanten en een extra la bovenin met een fijn systeem. Met het ontwerp vergeet je makkelijk dit soort details , terwijl we er nu heel blij mee zijn. Ook vonden we de prijs kwaliteit verhouding heel goed.