Daniel uit Amsterdam

 

Toen wij bij Clear Kitchen kwamen waren we al bij een aantal andere keukenzaken geweest voor eenofferte met bijbehorend ontwerp. Bij de andere keukenzaken kwamen we echter niet tot eenontwerp waar echt alles in zat wat we wilden. Eerlijkheidshalve moeten we ook bekennen dat weniet de makkelijkste wensen/ruimte hadden. We hebben namelijk een kleine ruimte maar wilden weleen Combi-stoomoven, brede inductiekookplaat, wijnkoelkast, inbouw koffiezetter, vaatwasser,Quooker, inbouwkoelkast met vriesvak en natuurlijk laden voor de pannen.

 

Ons appartement is echter maar 45m2 en dus konden we de keuken niet te veel de ruimte in laten komen. Bij Clear Kitchen kwamen ze met het idee om de keuken de eettafel in een eiland te integreren waardoor we alles in de keuken kwijt konden en er toch een ruim zitgedeelte overbleef.

 

Het mooie van het geheel is dat we door middel van de tekentafel van CK alles gelijk konden visualiseren en we dus gelijk wisten dat dit de oplossing was. Aangezien de keuken ook gelijk door de tafel berekend wordt wisten we ook meteen de prijs, dit is natuurlijk fantastisch. Uiteraard hebben we op het einde nog geprobeerd om iets van de prijs af te krijgen, dit waren we immers gewend van andere keukenzaken. De adviseur van CK vertelde ons echter dat zij helemaal niet met kortingen of acties werken “wij werken met nettoprijzen en prijs is prijs”. Door middel van een volledig gespecificeerde offerte geven ze je inzicht in hoe de totaalprijs is opgebouwd. Dit is een fijne manier van werken aangezien we bij de andere keukenzaken het gevoel hadden dat er altijd nog iets af konen we een beetje in de maling werden genomen. De prijs bij CK viel ons echter mee waardoor we toch nog voor iets luxere apparatuur zijn gegaan.

 

Na de opdracht zijn we digitaal keurig op de hoogte gehouden en kregen we regelmatig updates over het besteltraject. Inmiddels is de keuken geleverd en geplaatst, ook dit is door de vakmannen van Clear Kitchen keurig verzorgd. Al met al niets dan lof dus, hartstikke bedankt jongens!