Maxime en Robert uit Bussum

Maxime en Robert uit Bussum

We hebben een jaren ’30 woning gekocht waar het nodige aan verbouwd moest worden. Op een plattegrond hadden we de afmetingen geschetst en via een digitaal systeem in de winkel van Clear Kitchen konden we heel gemakkelijk de maten invoeren. Hierdoor kwam enerzijds de plattegrond van onze keuken vanaf de bovenzijde. Aan de andere zijde konden we 3d in onze keuken kijken.

Door op het bovenaanzicht met maquettekastjes onze keuken invulling te geven konden we er direct 3D doorheen kijken. Op deze manier konden we onze keuken helemaal samenstellen en vonden we oplossingen om alles passend te maken. We zagen direct resultaat! Het systeem heeft ons ook heel erg geholpen met het indelen van de kasten. Vanaf de maquette konden we alles bepalen. Met een druk op de knop zagen we direct de bijbehorende prijzen. Dit gaf een hoop duidelijkheid. Dit hadden we juist nodig in onze periode van verbouwen en begroten. 

We wilden graag een woonkeuken. Wij vinden het heel gezellig om in de keuken te kunnen leven. De ene kookt en de ander zit erbij, helpt, of hoeft alleen maar aan te schuiven. Ruimtegebrek mocht niet bestaan en we wilden van alle gemakken voorzien zijn. We wilden er oorspronkelijk een overhangend stuk aanrecht bij maken zodat de keuken ook een plek had om aan te schuiven. Het materiaal wat we ervoor wilden gebruiken en de grootte van het overhangende gedeelte bleek dit onmogelijk te maken. Door professioneel inzicht van Pascal is dit ons verteld. We zijn heel blij dat hij niet klakkeloos onze wensen heeft gevolgd, maar ons van eerlijke informatie heeft voorzien. Het eindproduct is nog beter dan onze verwachting geworden. De keuken wordt gebruikt zoals we het in gedachten hadden. Als vrienden of familie op bezoek zijn wordt de keuken toch wel het meest besproken.

De keuken bevalt heel goed! Zoals gezegd gebruiken we hem waar ie voor bedacht is. We leven er echt in, hij is niet te missen en we zien hem ook heel vaak. Het is een heerlijke plek, naast de grote ramen in de achtertuin. Als de zon erop staat is het heerlijk om naar buiten te kijken. Omdat er ook een stopcontact ingebouwd is kan je er ook aan werken.

We maken dagelijks gebruik van de keuken en omdat het van alle gemakken en ruimte is voorzien, is het leuk om te experimenteren met nieuwe gerechten. 

Clear Kitchen kunnen we zeker aanbevelen! We zijn niet alleen heel tevreden met het product wat ons is geleverd, maar ook met het hele proces. In de winkel in Amstelveen werden we heel hartelijk ontvangen en konden we zelf onze keuken ontwerpen via het maquettesysteem.

De eerlijke mening bij het ontwerpen en samenstellen, de professionele en praktische informatie van Pascal waren top. Ook het contact erna was zeer prettig. Zelfs toen wij op het laatste moment een verandering wilden was dit allemaal mogelijk. De bouwers van onze keuken waren ook zeer professioneel en ontzettend aardig. In 2 dagen tijd hebben zij uiterst secuur onze keuken in elkaar gezet en alles passend en kloppend gemaakt!