Sophia uit Valkenburg

 

Het ontwerp van de keuken heb ik zelf gemaakt, in samenspraak met Pascal. Hij liet mij hier volledig vrij in en stuurde bij als dat nodig en wenselijk was. Vooral het samenstellen met behulp van het virtuele tekenbord helpt hierbij. Het is dan makkelijk om dingen aan te passen of te verwisselen.

 

Ik had wel een aantal specifieke eisen en wensen die uiteindelijk goed gelukt zijn, zoals een hoger en dieper aanrechtblad en een bar.  Ik wilde graag een goudkleurige kokendwaterkraan, marmerlook werkblad en donkerblauwe frontjes. Ook het eiken-fineer was een van de wensen. Daarnaast wilden we 2 ovens (een grote en kleine), een gigantische koelkast en grotere vriezer. Veel van deze wensen kwamen voort uit de vorige keuken die we hebben uitgekozen en waarbij sommige dingen niet goed doordacht waren. Die fout hebben we hier niet gemaakt, vind ik zelf. Ook hier gaf Pascal soms aanwijzingen die we soms wel en soms niet hebben overgenomen.

 

De keuken bevalt super. Zowel de apparatuur is van goede kwaliteit als ook de kasten en het werkblad. De montage hebben ze echt heel mooi gedaan. Ik ben erg blij met de grote koelkast En vriezer van Aeg. Hij koelt alles heel goed en eten blijft lang goed. De bora moet ik soms nog aan wennen, maar dat komt wel goed. De grote, diepe lades zijn heel handig voor pannen en borden en schalen. De kinderen zitten graag aan de bar bij het ontbijt.

 

Ik zou Clear Kitchen zeker aanbevelen. De werkwijze is voor ons erg prettig. Transparant. Wat je ziet is wat je krijgt en afspraak is afspraak. Ze zijn zeker niet opdringerig, zodat je het gevoel hebt dat je het zelf bedacht en ontworpen hebt. Ook de service en aftersales is goed. Er was tijdens de montage een beschadiging op een lade gekomen en die is zonder vragen in z’n geheel vervangen. Ook ben ik meerdere keren teruggegaan naar de winkel omdat ik twijfelde over de kleur en de greepjes. Daar werd ik telkens heel netjes geholpen en ook via de mail kreeg ik elke keer keurig antwoord op mijn vragen. Heel professioneel.