Familie Van der Meer uit Oude Wetering

Familie Van der Meer uit Oude Wetering

Eind augustus 2021 werd onze keuken vakkundig geplaatst. De monteurs waren prettig in de omgang, echte vaklieden. De keuken werd met zorg geïnstalleerd.

René van Clear Kitchen hielp ons met het ontwerp. De indeling had onze interieurontwerpster al bedacht, maar Clear Kitchen heeft het ontwerp volledig uitgewerkt en veel suggesties gegeven. In de winkel waren we binnen één uur klaar, ze hadden genoeg voorbeelden, dus we konden snel tot een weloverwogen keuze komen.

De grootste uitdaging was om een mooie balans te vinden tussen het formaat van de keuken en het goed benutten van de ruimte. De keuken is nu precies goed qua formaat, niet te groot, maar ook zéker niet te klein. Wat we prettig vinden is dat alles netjes weggewerkt is, zoals: de stopcontacten, plek voor de apparaten en de geïntegreerde de kookplaat.

Na het plaatsen moest er nog een deurtje vervangen worden. Door Corona is er een groot tekort aan allerlei materialen, dus we schrokken er niet van dat het wat langer zou duren. Echter kwam het deurtje sneller dan verwacht binnen.Toen de producten eenmaal binnen waren bij Clear Kitchen was er direct contact met ons opgenomen om de producten thuis af te leveren, dus dat was heel prettig!

Kortom, we raden Clear Kitchen van harte aan!