Danielle en Joris uit Breda

Danielle en Joris uit Breda

Bij de complete renovatie van ons huis hoorde natuurlijk ook een nieuwe keuken. Nadat wij zelf een schets van de door ons gewenste keuken hadden gemaakt, hebben wij dit samen met Mark Arons in zijn prachtige winkel in het centrum van Breda met behulp van de Clear Touch Table verder uitgewerkt. Het is schitterend om te zien dat het door Mark gemaakte 3D-ontwerp nu realiteit is geworden.

Belangrijke wensen voor onze nieuwe keuken waren: modern en open met veel ruimte, een mooi en duurzaam werkblad, een grote ijskast als eyecatcher, keukenapparatuur van uitstekende kwaliteit en een zo efficiënt mogelijke kastindeling met hoogwaardige kastdeuren, voldoende lades en gebruiksvriendelijke sluitsystemen. Verder wilden wij graag een goede doorloop vanuit de bijkeuken naar de achtertuin realiseren, een kookschiereiland met voldoende ruimte rondom om te koken en borrelen en een passende verbinding naar onze eet- en woonkamer. Daarnaast wensten wij delen van onze oude houten vloer te hergebruiken om onze strakke keuken te voorzien van warme accenten. Al deze elementen hebben wij samen met Clear Kitchen Breda kunnen realiseren.

Onze design keuken is echt een plaatje geworden! We zijn zeer content met het resultaat, zowel qua look als qua gebruiksgemak. Het Dekton werkblad is prachtig en heel gebruiksvriendelijk. Het is ook heel fijn is dat we nu een goede werkhoogte hebben. Verder is het heerlijk om voldoende kastruimte te hebben met greeploze deuren en lades die gemakkelijk openen en sluiten. Doordat we in ons kookschiereiland nu een Bora hebben, hebben we geen afzuigkap meer nodig en konden wij het oude verlaagde plafond verwijderen. Hierdoor is onze keuken veel ruimtelijker geworden. De grote Liebherr koel-/vriescombinatie is fantastisch – zowel esthetisch als praktisch – en past perfect bij de rest van de keuken. Het was ook geen enkel probleem om de Quooker uit onze oude keuken te hergebruiken in onze nieuwe keuken. De montage is snel en zeer vakkundig uitgevoerd.

Wij kunnen Mark Arons van Clear Kitchen Breda van harte aanbevelen! Hij heeft veel ervaring en kennis van zaken. Bij Mark krijg je – in tegenstelling tot bij veel andere keukenleveranciers – als klant oprechte en persoonlijke aandacht. Mark denkt voortdurend met je mee om tot het gewenste resultaat te komen. Daar komt bij dat hij ook een heel prettig en aimabel persoon is. De service is echt geweldig, niet alleen voorafgaand aan de aankoop en plaatsing maar ook daarna. Mark komt zijn afspraken altijd na. Je krijgt bij Clear Kitchen Breda geen standaard keuken maar maatwerk. Als je op zoek bent naar een keuken van een hoge kwaliteit en een uitstekende klantvriendelijkheid voor een redelijke prijs, neem dan zeker contact op met Mark Arons van Clear Kitchen Breda.