Wout en Linda uit Amstelveen

Wout en Linda uit Amstelveen

Pascal heeft ons met veel zorg en geduld geholpen. Na een ontmoeting in de winkel maakte we een afspraak bij ons thuis. Al gauw bleek dat alles mogelijk was, zonder dat we het gevoel kregen dat het ons opgelegd werd. Pascal luisterde goed en heeft goede oplossingen geleverd voor ons huis. Het was fijn om live te kunnen zien hoeveel het totaal gaat kosten. Per optie zie je het bedrag verspringen, en dat is toch wel prettig, in plaats van dat je op het einde ineens een groot getal voor je ziet waarvan je niet precies weet waaruit het is opgebouwd. 

We zijn praktijkmensen. We wilden dus krasbestendige materialen. Stel dat je een keer een hete pan vast hebt, maar er even geen onderzetter in de buurt is, dan moet de pan gewoon in de gootsteen kunnen. Daarbij moest het allemaal hufterproef en robuust zijn. We hebben namelijk jonge kinderen. We wilden daarom geen folie-achtige frontpanelen, want dan: kapot=kapot. We kozen daarom liever voor iets betere kwaliteit vanwege de kinderen. We kozen voor diepgroene houten panelen met een wit hard keukenblad. 

Gedurende het proces hadden we een aantal problemen met het samenstellen van de keuken. Zo wilden we eerste een afzuigkap met een afzuiging naar buiten. Echter hebben we het advies van Pascal gevolgd en gekozen voor een fornuis met ingebouwde filterafzuiging. De eerste afzuigmogelijkheid naar buiten toe was ongeveer 4 meter verderop, en dat zou ook voor het zicht niet mooi zijn. We kozen voor een iets kleinere keuken dan we eerst wilden. Het formaat keuken dat we in de eerste instantie in gedachten hadden zou té veel ruimte bieden, en dat was niet écht nodig. Dus volgden we hierin ook het advies van Pascal. 

Met het resultaat zijn we ontzettend blij! De smart ovens zijn op een ideale hoogte geplaatst. We kunnen er makkelijk bij, maar onze kleine jongens niet. De ovens zijn te bedienen via een smart app, en geven bijvoorbeeld een melding wanneer het eten klaar is. De Cooker kraan is gebruiksvriendelijk, en we kregen er 80liter ‘Spa Rood’ bij (bruiswaterstand). De wijnkoeler aan de zijkant, de stopcontacten op de bovenkant met een USB-aansluiting en de extra brede lades maken deze keuken helemaal af. 

Kortom, wij zijn erg tevreden klanten en vinden dat Pascal ons goed geholpen heeft. Niet alleen heeft hij ons goed geadviseerd, ook heeft hij een zeer goed oog voor detail, wat bijvoorbeeld te merken was bij de afwerking van het keukenblad bij de muur. Pascal zei dat het mooier zou zijn om het blad tussen de twee kasten te plaatsen, in plaats van de kasten net één centimeter op het keukenblad te plaatsen. Een klein detail, maar dat zorgde er net even voor dat de lijnen van de kasten strak doorlopen. Top gedaan! 

Last but not least, wat ook fijn is: alles is ook extra na te bestellen. Dus als we extra kasteninzet, planken of nieuw bruiswater nodig hebben kunnen we dat allemaal achteraf bij bestellen