Fred en Caroline uit Huizen

Fred en Caroline uit Huizen

Fred en Caroline hebben een prachtig huis gekocht waar al een Clear Kitchen keuken in zat, maar heel graag wilden ze wat aanpassingen doen.

“Wij wilden graag een plek voor het koffiezetapparaat, een grote besteklade en een ingebouwde grote vuilnisbak,” vertelt Caroline. Tevens wilden we wat meer kastjes en een hoger aanrecht. We hebben zelf enorm zitten stoeien om tot een mooi resultaat te komen, maar we kwamen er niet uit.

Hierop hebben we besloten om een afspraak te maken met een adviseur van Clear Kitchen. Meteen al had de adviseur het ultieme idee!  Met een redelijk simpele aanpassing en het plaatsen van een prachtig nieuw aanrechtblad van Dekton, zou worden tegemoetgekomen aan onze wensen.

Het eindresultaat mag er wezen, de keuken is echt prachtig geworden. De keuken is nu een echte blikvanger geworden in ons huis. Ook is de keuken goed ingedeeld. Alles is binnen handbereik.

“De keuken bevalt heel goed, we zijn heel blij met het eindresultaat”.

Fred en Caroline hebben een prettige samenwerking met Clear Kitchen gehad. “We zouden Clear Kitchen zeker aanbevelen”. De prijs en kwaliteitverhouding is goed en afspraken zijn keurig nagekomen. De keuken is zelfs mooi op tijd geleverd voor de kerst, wat toch een erg hectische periode is.

We zijn erg tevreden en blij met de aanpassingen van de keuken!