Familie Rijk en Ouwehand uit Breda

Familie Rijk en Ouwehand uit Breda

Begin 2021 hebben we de keuken rond de verhuizing laten plaatsen.
We zijn 2 of 3 keer bij keukenbedrijven geweest in Breda. Via via hoorde we goede verhalen over Clear Kitchen. Uiteindelijk kozen we ervoor om ons te laten helpen door Mark Arons van Clear Kitchen. Niet alleen zijn passie sprak ons aan, maar ook zijn betrokkenheid. Hij heeft veel inbreng, maar geeft daarbij niet het gevoel te willen verkopen. Hij wil vooral iets moois neerzetten. Hij hield ook goed rekening met het budget dat we hem gegeven hadden.

We wonen in een historische woning met veel authentieke elementen. Dat wilde we graag combineren met een moderne touch. De gehele stijl van de keuken moest dus wel bij het huis passen. Daarom hebben we gekozen voor een zwarte basis met houten frontpanelen. De keuken moest ook ruim opgezet zijn, want we leven hier met een grote familie.

Het complete product is goed, ook de nazorg. Een lade is achteraf nog gerepareerd bijvoorbeeld. Ook hadden we zelf een oven besteld die net niet paste, Clear Kitchen heeft het toen nog voor ons omgeruild.

Kortom, Mark Aarons heeft een verzorgend karakter met een goed hart. Hij gaat niet voor de ‘deals’ en heeft een persoonlijke benadering. Een stukje bourgondisch ook wel. Van harte aanbevolen voor iedereen!