Rob en Wilma uit Almere

 

Het ontwerp van onze keuken is tot stand gekomen doordat wij zo’n 11 keukenfirma’s langs geweest zijn en bij een ieder tips over het één of ander hebben gekregen. Bij Clear Kitchen zijn we dan ook beslagen ten ijs gekomen.

 

Wij vielen voor een Italiaans design, waardoor onze keuken omdat hij aan het eetgedeelte van de kamer grenst,  ook enigszins een meubel vormt. Boven de keuken hebben wij een koof gemaakt, die gespiegeld is aan de keuken, waarin de afzuigkap en centrale afzuiging verwerkt zijn.

 

De wensen die wij hadden zijn zeker terug te vinden in het eindproduct. Wij hebben na lang wikken en wegen gekozen voor een zwarte keuken met een zwart blad. Het blad is net zo dik als de rompen van de kasten.( vandaar het meubeleffect). Wij wilden een greeploze keuken met lades aan de keukenzijde en drie deuren aan de kamer zijde. Tussen de lades zit bij een greeploze keuken veel ruimte tussen de boven en onder la, dat wilde wij niet dus hebben wij voor een push to open constructie van de onderla gekozen, waardoor er slechts een kleine kier tussen de onder en de boven la zit.

 

De keuken bevalt ons prima. We hebben wel iets meer onderhoud omdat deze zwart is. De oven geeft na gebruik precies aan hoe te handelen na gebruik met stoom. De afzuigkap zuigt super af. Deze maken wij regelmatig schoon, omdat het ons nu meer opvalt als hij vettig is, maar door het glas reuze makkelijk schoon te krijgen. Ook de verlichting erin boven de kookplaat is erg praktisch. Hierbij moeten wij alleen rekening houden met onze haard. Niet koken en beginnen met stoken tegelijk (vanwege koolmonoxide). Ook de grootte van de gootsteen zijn wij blij mee. Voor ons 2 persoons huishouden is de koelkast niet te klein. Zelfs met een verjaardag kunnen wij er al onze spullen in kwijt. Ook de cooker voldoet aan de verwachtingen.

 

Wij hebben Clear Kitchen al bij verschillende mensen aanbevolen. Zij werken met een prettig digitaal systeem, waardoor je in korte tijd ziet wat de keuken je gaat kosten. Wat de prijs betreft zitten ze tussen de winkelprijs en internetprijzen in.

 

Zij geven goede service, want toen bij plaatsing bleek dat we moesten kiezen of het blad omhoog moest of dat er een andere vaatwasser moest komen, bleek dat de rekening van de nieuwe , iets kleinere vaatwasser voor rekening van Clear Kitchen werd genomen.

 

Omdat het blad bij plaatsing werd ingemeten kregen wij een noodblad ter grootte van de keuken, waardoor ik de verjaardag gewoon kon vieren ook al was de keuken nog niet helemaal klaar. Op het blad hebben wij erg lang moeten wachten door de leverancier, maar ook  daar is naar volle tevredenheid van ons een oplossing voor gezocht. Degene die de keuken kwamen plaatsen waren keurig en werkten precies, zoals wij dat zelf ook gewend zijn te doen. Bij beschadigingen of niet goed werkende ladesystemen werd er niet moeilijk gedaan, maar werd dit direct opgelost. De afspraken werden altijd in goed overleg ingepland. Dit dankzij de zeer goede service van Clear Kitchen. (Tip niet klagen als er problemen zijn, maar in gesprek gaan. Boos worden heeft voor niemand zin)

 

Wij zijn zeer tevreden met het totale resultaat. Krijgen veel positieve reacties. Ziet er strak uit!